Screenshots – maart 2013

Maartse buien

We gaan verder… Maart 2013. Hier en daar zal er door montages voor m’n vorige blog wel een doublure instaan. Voor het gebruik van dit overzicht is het niet verder storend.

We beginnen met deze van mijn site gegapte foto. Ze doet me Sjaakie, Eveline en Ina weer snel vergeten. Dat is ook wel weer waar…

Nog even herhalen:

Op mijn dankzij Ina Dijstelberge verwijderde weblog had ik bij de onderstaande screenshots mijn personalia verwijderd. In feite overbodig, want ze waren al sedert lang in omloop. De dader(s) zijn vermoedelijk Friedrich Eckhardt en /of Dick Hartman. U kent de trouwe gezellinnen van die twee nog niet? Zoek dan verder onder Eveline van Donkelaar (@gavimensch) en Jacqueline Wouters (jacquelinewxxx en nog een aantal accounts, o.a. met “occupy” in de naam). Trouwe kameraden van hen vindt u bij Krapuul. Ja, juist, het zijn deze “linksen” die de weg helpen plaveien voor fascisten. Sinds oktober 2012 maakt Tibaert dat aanschouwelijk. Niet voor niets dat hij in hun ogen van internet dient te verdwijnen.

Wist u dat ik nog nooit, ik zeg uitdrukkelijk nooit, een vraag uit die hoek heb gehad over wat er werkelijk aan de hand was? Nooit… Hun oordeel stond vast en ze geloofden hun eigen leugens. Ik mag die lui toch wel gajes noemen? Of liever fascisten, lijkt me een juistere kwalificatie.

We pakken de draad weer op:

Dame Wouters weet dat ze liegt. Dit zijn geen vergissingen, dit is geen domheid of regelrechte achterlijkheid. Dit is gewoon doortrapt. Jacqueline Wouters heeft zelf haar Opera weblog weggehaald,  de spulletjes heeft ze later bij WordPress neergezet. 

Waarom deed ze dat? Wie weet begreep ze beter dan Tibaert hoe achterlijk, dom en goedgelovig vele mensen zijn. Aan Huib Riethof had ze in ieder geval een plezierig holmaatje, dat wist ze waarschijnlijk al toen ze met haar idiote beschuldigingen begon.


Van het oorspronkelijke screenshot van een aan mij doorgezonden foto heb ik een montage gemaakt vanwege dreiging klacht over auteursrecht en portretrecht. Hier een uitsnede van het origineel:


Auteursrechtenclaim van de zijde van de maakster van de foto, die wel ongevraagd foto’s van mijn vrouw en mij op Facebook plaatste, portretrechtenclaim van degene die afgebeeld staat, bekend op internet als Arnold van der Kluft en AdR…

De mensen bevinden zich in uitstekend gezelschap kan ik ze verzekeren. Bekend bij mij zijn Friedrich Eckhardt, Jacqueline Wouters, Eveline van Donkelaar, Ina Dijstelberge en Peter Anshof. Er zijn er beslist meer. Waar doen ze beroep op? Google, blijkbaar voor links en rechts de aangewezen juridische instantie. Ik doe er verder maar het zwijgen toe.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s