Screenshots – augustus 2014

Hier en daar maar wat commentaartjes bijgevoegd. De volgers merken het, ik ben ertoe overgegaan wat vaker verder te kijken dan mijn neus lang is. Minder Tibaert dus, in de hand gewerkt door het opschorten van mijn Twitter accounts.
Zie ook de blogspot: “Schunnigheden die niet getoond mogen worden”.

De niets-ziende blikken, het apathisch voorbijgaan, het voorgoed verloren hebben van dat wat ertoe doet…

Wie sturen dit gedicht rond? Van welk leven zijn zij bezield of zijn zij de levenlozen? 

In hun optiek kun je niet openstaan voor anderen zonder enige bijbedoeling, is dat zelfs ondenkbaar.  Wat niet kan, hoort niet en mag niet. 
Zij zijn de werkelijk “levenlozen” en ze zullen geen mogelijkheid onbenut laten om de voor hen ondenkbare activiteiten te dwarsbomen en ze desnoods te vernietigen,  om ze aldus de kans op leven en bloei voorgoed te ontnemen. Dit is de kracht van “levenlozen” en staat bekend als fascisme.


Met Jeky zou ik graag eens een praatje maken. Ze heeft nogal wat op haar kerfstok.


Trots? Opheffen die handel…


“Dag in dag uit kapot geschoten kinderen…” Photoshop… Die vrouw is werkelijk een gruwel.

Sjaakie en antisemitisme…

Een oma die o zo bezorgd is over kinderen, haar kleinkinderen. Die uit Gaza stammen af van de verkeerde ouders. Dat spreekt ze niet uit, maar is wel haar denkwijze.

En ik stem in met Yell!


Wie schept de man? De vrouw… 

Ze kent haar plicht, uiteindelijk blijkt deze feministe zelfs huisvrouw. Daar is werkelijk niets op tegen. Maar een afwasmachine? Goh, en dat als “ecologe”? Als je het verschil niet kent tussen “economie” (het huishouden) en “ecologie” loop je vast, ook als “filosofe”. Als huisman besef ik dat terdege.

Deze verpleegkundige begrijpt de wereldpolitiek en de toestand in het Midden Oosten kent voor haar geen geheimen. Vandaar wat screenshots tijdens de zoveelste belegering van Gaza.


André begrijpt het alweer niet. In Amsterdam kan veel, als er maar voor betaald wordt. Dat is de grootheid van die stad, daar is ze groot door geworden. Dat is de Amsterdamse cultuur.

Eveline is het levende bewijs, als ik afga op twee en een half jaar ervaring met deze vrouw. Doe de test maar Eveline…

Ach, in ons tijdgewricht hoeven we bang te zijn dat we opgepakt worden voor onze mening, onze inzet voor anderen. Dat nalaten om vervolgens zelfs de fascistische kaart te spelen is een teken van lafheid en doortraptheid.
Een oma die “goed” is is nog geen garantie tegen een mogelijk foute kleindochter. Of zo: waren de grootmoeders van Adolf Hitler a priori “slechte” mensen? Wie volgens dit stramien redeneert is al grotendeels voor het fascisme gewonnen.


Geen argumenten, dan praat je over drollen, breinscheten en riolen.


Bataafse wijsbegeerte: factfree roeptoeteren,  factfree gelul… Het is kut, Ina, moet je dan zeggen. Dat begrijpt ze. Maar kut mag weer niet van André. Wat een Krapuul…

Laf, achterbaks en een grote bek. Voilà, de Bataaf in een notendop…

Onze intrigante zegt: “Ik heb al eens eerder gezegd…”. Telkenmale staat bij al haar pertinente uitspraken, die voornamelijk leugens en smaad behelzen, m’n verstand even stil. De doortraptheid van deze vrouw is werkelijk grenzeloos.

Rat… Een mooie aanleiding om weer eens Die Rättin van Günter Grass te gaan lezen.

Leon weet het na zoveel jaren nog niet, staten ontstaan en bestaan dankzij wapentuig. De sterkste, de slimste, of eigenlijk die met de meeste poen en steun, wint. Soms zijn de middelen om te overwinnen gruwelijker dan gruwelijk, atoombommen, napalm…. Gelukkig staan we aan de goede kant. Voor hoe lang nog? En Israël? Israël is ons moreel vijgenblad voor zolang het ons te pas komt…

Ooit zullen de rechten van kinderen prevaleren boven alles Mijn diepste wens… Als ik al oordeel, toets ik op dit punt.

De narcist, neem ik maar voor het gemak aan, die het onafgebroken over narcisme heeft en niet in staat is een dialoog aan te gaan.

Van een idioot, van een pedofiel, van een nazi valt niet anders te verwachten, Ina. Zie maar de diagnoses die gesteld zijn van Dick Hartman tot Eveline van Donkelaar, Jacqueline Wouters en Huib Riethof. Je verkeert in goed en betrouwbaar gezelschap en je zult alle steun krijgen die je maar wenst in je strijd tegen een waandenkbeeld. Een krankzinnig. Veel succes…


Yollie is eugenetisch geschoold, wist u dat?

Die terugblikken zijn steeds mooi:


Ook hier wist de alom bekende intrigante Eveline van Donkelaar roet in het eten te gooien. Ongelooflijk toch? Nee, die vrouw is vervuld van haat of ze is gestoord. Of? Op het terrein van de menselijke psyche wens ik geen oordelen te geven…

Bataven, ook al zijn ze historicus, gooien begrippen door elkaar en gebruiken ze puur om te diffamieren

Zoals een totalitair denkend iemand past ziet Yollie het liefst andersdenkenden achter slot en grendel in een inrichting. Bij André zal ze beslist gehoor vinden. De man van “is het hier een open inrichting” en “stem uit het gesticht”. Bataven zijn lijnrecht in de leer, hun leer…

Na zoveel jaren internet moet me van het hart dat ik daar voornamelijk agressief gedrag van vrouwen heb meegemaakt. Hoogst asociaal gedrag zelfs. Zou dat door een hoog oestrogeen gehalte komen?

Demmink interesseert me geen snars. Dat heb ik deze vrouw meer dan genoeg uitgelegd. Maar zo gaat dat met kwaadwillenden, hun waarheid is de waarheid. Februari 2013:

Alles dient geordend te zijn en overzichtelijk. De samenleving dient onder controle te zijn. Zo maak je van leven levenloos (zie boven). Woonwijken vormen de belangrijkste schakel in het geheel. Ideologisch gezien is de sprong van een woonwijk naar een KZ beslist niet groot. Weet Yollie veel…

Hier lijkt me blikvernauwing in het spel.

Weer een paar oudjes:

Ja, voor het rijkelijk laten stromen van die benzine zijn al heel wat oorlogen gevoerd, waaronder twee wereldoorlogen. Ook dat snapt Yollie niet. Vraag maar even in het Midden Oosten, daar weten ze er meer vanaf. Of in Nigeria. Ons gemotoriseerd verkeer is dat feitelijk niet een vorm van dagelijkse oorlogsvoering, ik tegen de rest? Met welke kosten, met welke ellende?


Moordlustig zijn vrouwen ook…


Hier weer voorbeelden tot opschorting van mijn spullen op internet.


Dit mag u dus niet te weten komen. Haar eigen spullen aan Tibaert gericht. Sjaakie…

Als je hun spullen over Tibaert laat zien heet je een stalker. Wie stalken er? Mensen die niets nalaten om het uitgekozen slachtoffer te vernederen, psychisch en desnoods fysiek kapot te maken. Ik noteer, ook haar van haat vervulde blogjes, waar hier sprake van is.

Een voorbeeld van stalken door Yollie. Een RT van Vigilanz (waarvan ik nog nooit gehoord had en die me ging volgen) bij #SchauHin had tot gevolg dat hij (of zij) door Yollie over Tibaert geïnformeerd werd. Zoiets is de ware stalking praktijk. Ook Sjaakie is er zeer in bedreven. Die laat ik zien en dan heet ik de stalker te zijn…

Kun je iemand of een groep wegzetten als monster(s)? Hun daden kunnen (in onze ogen) monsterlijk zijn, dat zeker. 
Stel, een van je kinderen, haar kinderen, voelt zich aangetrokken tot IS, of wat ook nogal actueel is, blijkt pedofiel te zijn. Wat dan?

Och ja, Huib Riethof en historische leugens. Daarover moet ik nog een stukje schrijven. Een artikel uit Die Welt vormt de aanleiding…

Afschuwelijk… “Mooi zo, nou de rest nog!”

Bataven zijn hypocriet, maar dat wist u al. Met de fake accounts van Dick Hartman en Friedrich Eckhardt (Rommedoe – De Dorpsgek o.a.) kon Yollie heel goed overweg. NVU / PVV deert haar niet als het er echt voor haar toe doet…


De affaire Samsom en de Volkskrant. Très amusant…


Mijn stalkster door dik en dun wordt alsmaar van Twitter gesmeten. Nu maar afwachten of Jeky eens een keertje naar Maastricht komt.


Zo simpel is een bewijs. Over Tibaert circuleren van dit soort inmiddels al honderden die aantonen dat. Met stip bovenaan staat nog altijd het bewijs van Huib Riethof. Nu na ruim twee jaar heb ik nog steeds geen spoor van bewijs gezien. En toch vormt het voor hem de basis voor zijn laster en smaad jegens mij en hij heeft, door zo te handelen, ruim baan gegeven aan, zullen we het maar Krapuul noemen? Toch ben ik hem in zekere zin achteraf dankbaar. De Bataafse geest bleek en blijkt heel ontvankelijk voor fascistische praktijken. Dat valt nu heel simpel aan te tonen aan de hand van de casus Tibaert.

Ook om even te noteren. Yollie heeft snel door als het om een fake account handelt…

De woordkeuze van Rob is echt geslepen, kan ook niet anders met een achtergrond als de zijne. LaVoix, de stem die gehoord wordt, is Marion Carcas. Ik zei het al, zeer geliefd in bepaalde linkse kring.

Leerplicht tot 21… Je houdt het niet voor mogelijk. Tja, leerrecht je hele leven lang, dat zou wat zijn.

De nuttige klerk spreekt, de nuttige klerk voor fascistische opzetjes.


Huib’s vriendin weet waar Abram de mosterd haalt… Gewoon enkele voorbeelden.

Volgens haar eigen logica is ze een extreemidioot…


Twee Twitter vriendinnen van me…

Onze nachtelijke gesprekken werden met veel belangstelling gevolgd.

Deze foto stamt van Tumblr…

Serieus Noor? Weet je, Tibaert krijgt ze ook uit jouw circuit, ik bedoel van die lui die je ook op Krapuul tegenkomt.

Foute boel, ik gaf bij Frontaal Naakt een linkje door naar mijn blog. Daar viel o.a. te zien hoe Jeroen vd Heuvel mij uit de lucht haalde bij Twitter. Ina noemde dat meeliften, doet ze wel vaker als ik iets te melden heb. Een jaar of wat eerder beval, ja, die man denkt bevelen te kunnen en mogen geven, dat ik zijn naam niet meer samen mocht noemen met die van Breedveld. 
Waarom zijn dit soort lieden als die van Krapuul, ene Yollie en anderen toch steeds in de weer om kongsi’s te smeden? Een beetje van de vijand van mijn vijand is mijn vriend?


Even een illustratie van stompzinnigheid. Sjaakie over een demo in Malmö.


Schaamtelozen over schaamte. Altijd leuk…

Weer enkele van het vorig jaar:


Waarom ging die gast zich met mij bemoeien? Dat zou ik wel eens willen weten.


En Els wordt ook al krankzinnig verklaard. Door wie?


Haar ouders deden aan uitbuiting, kinderarbeid, lees ik…

In meer dan een opzicht doet Yollie me aan Wilders denken. Dat unverfroren filosemitisme is er eentje van…

Toch aardig die bezorgdheid van Yollie voor mijn vrouw. Of niet soms? Met welk recht spreekt die vrouw steeds over mijn familieleden? 
M’n vrouw zwijgt in alle talen tegen buitenstaanders als het ons privéleven betreft. Dat zit die Yollie nog steeds dwars, vermoed ik. Haar provoceren en het geheel vervolgens overgieten met eigen hersenspinsels zal Yollie nooit of te nimmer lukken.

Geen Engels… Krankzinnig… De EU een open inrichting? Even André vragen, die weet precies hoe dat zit.


De schat Petra…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s