Screenshots – juli 2014

Pathologische leugenaars alom afgaande op mijn ervaringen op Twitter. Onderling vertrouwen ze elkaar beslist niet, wel maken ze gebruik van elkaar als het zo te pas komt. Na afloop worden ze over en weer bij het oud vuil gezet.Ook deze maand nogal wat oude tweets uit 2013 uit pure noodzaak. Voor meer informatie kunt u bij Ina Dijstelberge van Krapuul terecht.

Hartman is uit zichzelf met de staart tussen de benen verdwenen, lijkt het. Die door een door gore tante gaat verder alsof er niets aan de hand is.


Dit veel gebruikte stukje van Hartman had de volle instemming van Eveline van Donkelaar. U weet wel, de dame die alles weet over narcisme en pathologisch liegen.

Op het door haar verwijderde blog dat ze vertikt terug te zetten, schreef Eveline van Donkelaar, veel beter dan jouw lijstje is het hanteren van de volgerslijst van Friedrich Eckhardt. Tja, wie volgt Yollie zelf? Enkele voorbeelden. Sommige zijn bij me afgekeken om haar status op te vijzelen, andere weer zijn beruchte stalkers van Tibaert of figuren van wie ze weet dat ik er een wijde boog om maakt. Toeval?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s