Screenshots – april 2014

De maand van Marion Carcas, echt een links iemand, die ogenblikkelijk begrepen heeft dat Tibaert een nazi is, een grote vuige smeerlap, wat niet te verwonderen is gezien zijn afkomst. Het figuur Carcas onder talloze schuilnamen actief, Feind hört mit niet waar, is geliefd, in ieder geval bij de personages die onophoudelijk hun afschuw uitspreken over de vermeende wandaden van Tibaert.

Het auteursrecht stond ook deze maand weer op de agenda. Toch wel lachwekkend hoe een dame die doet voorkomen alsof ze auteur is en het recht door haar gekleurde ego-brilletje bekijkt meent te moeten oordelen over derden in de geest van die Marion of oude vertrouwden als Hartman en Sjaakie. Dan lig je behoorlijk op koers, zou ik zo denken. Koers richting fascisme wel te verstaan.

Kijkt u zelf maar, en let op de verbanden tussen personen, waarbij die André (@vanovernaar) best eens wat meer aandacht zou verdienen. Stiekeme, achterbakse lieden hebben meestal een dubbele agenda. Die André lijkt me in dat plaatje te passen.


Deze account heb ik om strikt persoonlijke redenen vastgelegd omdat ze bij Eveline opdook. Motto: “Je kunt nooit weten.”

 
Even op herhaling, oktober 2013… Wat heeft Tibaert nu weer gedaan, zegt een zeer verstandig persoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s