Screenshots – december 2013

Mijn weblogs zijn foetsie…

Geretweet door:


Een uitermate vreemde reactie van Breedveld. Hij introduceert de kwalificatie “knettergek” en zegt vervolgens… Tja, zo komen de verhalen in de wereld. Dat was in 2007. En nu? Is ie er nog ooit op teruggekomen? Toch nog maar eens de context opzoeken…


Kapotbloggen. Ina heeft het ter harte genomen…

Zelfs mijn Twitterkrantje, dat buiten mij om wordt aangemaakt, diende te verdwijnen. Wel een sprekend portret heeft ze in haar ava gezet. Die oogjes met name.


Dit is via LinkedIn waar ik in feite geen gebruik van maak. Via de e-mail zie ik als er berichten zijn:


Dick Hartman:

De archieven van het Vaticaan:


Na het verdwijnen van de blogspots bij Google stapte ik definitief over op WordPress, ook al omdat Opera ophield met zijn weblogs.

En zie welke poging Jacqueline Wouters ogenblikkelijk ondernam. Ze ging een klacht indienen bij mijn host. Als ik dit nu zo allemaal terugzie wordt het hoog tijd dat deze vrouw zich voor de rechter gaat verantwoorden. Ze spot met elke logica, ze beschadigt mensen bij de vleet en gaat maar door of het de normaalste zaak van de wereld is. Daarbij, de vrede die ze snel sloot met Ina (dankzij interventies van derden?) hebben haar geen windeieren gelegd. In eerste instantie was haar vuilnis weg. Helaas voor haar het komt allemaal weer terug.

Een oude tweet, waarvan Jeky betreurde dat ze hem geretweet had… Sinds die tweet van deze IT man, kijk maar op LinkedIn, noem ik dit ventje een vies manneke. 

Er schijnen twee methodes denkbaar te zijn om je rechtstreeks in je ziel te treffen. De ene is via de weg die Yollie bewandelt, medelijden betonen met je partner en andere familieleden en zich afvragen hoe ze het met zo’n monster al die jaren hebben kunnen uithouden, dat is de geraffineerde. De botte, methode Eelko, is je rechtstreeks treffen, een methode die je als parallel kunt zien met verkrachten, mishandelen en afslachten onder jouw ogen. Een veel gebruikte praktijk in oorlogsomstandigheden.

Beide methoden horen onlosmakelijk bij elkaar, zonder enige twijfel.


Een prachtige foto van mijn lieve vriendin Amelie:

Sjaakie beschuldigt me bijna dagelijks van strafbare feiten of koppelt ze aan mijn naam. Moet ze onderhand niet vervolgd worden?

Uit één simpele tweet blijkt dat Yollie geen benul heeft van voedsel en van kinderen opvoeden. Spruitjes… 

Ja, zei ze tegen m’n vrouw, dat werk heb ik ook een half jaartje gedaan. Gemeend is kinderen bijstaan en begeleiden op een Kleuterdagverblijf. Of het klopt, wat ze zei, valt niet te controleren. Wel voegde ze eraan toe dat het werk met kinderen haar niet lag.

Onlangs draaide ze het om, zijn vrouw heeft ook met kinderen gewerkt net als ik… Voelt u de subtiliteit? Godverdomme, denk ik dan, nooit een steek gedaan voor kinderen, het zelfs niet willen en je vervolgens wel op de borst kloppen over de rug van een ander, die nu nog als vrijwilligster actief is. Iets wat Eveline nooit zou doen, zegt ze zelf.

Wat ik nu vertel wordt door haar wederom uitgelegd als mezelf in het zonnetje zetten via mijn vrouw. Het gehaaide van dat mens om zich te profileren is werkelijk ongekend.

Nu even de onzin van Ina Dijstelberge:


Communiceren is nooit een sterke kant geweest van Rooie Ina, is mijn ervaring en iets begrijpen, kan ze dat wel?


Eveline beweert hier dus klip en klaar dat ik NAW gegevens verspreid…

En beluister André eens. Hij ergert zich wel eens aan Sjaakie. Wat Sjaakie verder uitvreet is z’n zaak niet. Nee, het is anders, dat vind hij prima. Tibaert is n.l. een idioot, alcoholist, pornonazi en veel, heel veel meer in de ogen van André. Geheim agent bijvoorbeeld. Wat die André niet allemaal over Tibaert weet. Driemaal raden dankzij wie.

En “treksletje” Ina? Laat ik nou gedacht hebben dat ze best wel verstandig was. Hoe een mens zich kan vergissen.

Nu komt iemand aan het woord die blijkbaar fout was in de ogen van Yollie. Ze was er achtergekomen dat er iets was met z’n naam en met z’n broer. Ze wist van de stalking van die Anshof richting mij en zocht steun bij me. Sindsdien heb ik niets meer vernomen van haar over deze figuur. Al bij al heb ik de hele toestand met Eveline van Donkelaar uiteindelijk te danken aan die Anshof.

Op dit stukje claimt hij auteursrecht…


Hier het lijstje e-mails van Yollie aan mij betreffende Anshof:

De goeie ziel Yollie was weer driftig in de weer om me bij mensen verdacht te maken en hen over te halen tussen ons een keuze te maken. Nu veel openlijker dan een jaar eerder. Nu in december’13 had ze nog de overtuiging dat de politie mij ging vervolgen. Ze repte er met Huib Riethof zelfs over dat het OM een onderzoek tegen mij begonnen was. Veel notie van justitie hebben die twee niet, dat staat wel vast.

Zie een hartenkreet van me…

Hebben haar kinderen haar achternaam? Ook dat was nieuw voor me. Maar hoe dan ook, met haar smurrie belast ze dan haar eigen kinderen. Dat had ze eerder mogen bedenken. Overigens, ze wist al heel lang wat mijn zoon is aangedaan. Ze had er zelfs een bericht over dat ze heeft weggehaald. De schunnigheid ten top. En nu zou ik…

En zie, hoe ze haar kleinkinderen zelfs in haar strijd tegen Tibaert gooit. Misschien kunnen de ouders deze oma erop wijzen dat dit geen pas geeft. Immers, alles blijft tot in lengte van jaren op internet staan. Die kinderen zitten met wat moois opgescheept dankzij een onberekenbare oma.

Mijn link om 2.44 am: Kazerne of bordeel?


Een vreugdeloze dame heeft iets te melden over mensen die feesten. Dat kan niet goed gaan, het gaat ook niet goed. Een beter portret van Yollie kan ik u niet geven als dit zelfportret.

Ik zie het © …  Maar ach, van mij heeft ze een aantal zaken overgenomen en die op haar karakteristieke wijze bewerkt, waardoor het mengseltjes van plagiaat en smaadschrift werden. Deze vrouw neemt, maar geven schijnt haar vreemd te zijn. Zie de door haar toegezegde USB stick met m’n verdwenen blogs. Ik heb ze nog steeds niet. Moet ze soms gesommeerd worden in de stijl van Riethof?

Vrouwelijk schoon wat ik tegenkom op Tumblr leg ik af en toe vast. Het gebruik van dit materiaal op mijn weblog schijnt ook al niet te mogen of tenminste verdacht te zijn.

Ach, ik hou van vrouwen, niet van manwijven, zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Ik raak nooit uitgekeken.

Die nazi vergelijkingen bij Krapuul. Ze zijn niet meer te tellen.

Een historicus: “Zonder dat zou @HeroBrinkman vandaag bij de Waffen-SS zijn”.


Welke prefereer je Eveline? Die rooie natuurlijk. Ik had het kunnen weten, rood is immers links.

Over onderstaande beeltenis gingen André en Yollie in discussie. Ze is is nog wel erg jong, zei Eveline. Nou, zei André, ze heeft er wel de leeftijd voor dat het kan…: Kennisnemen

Gérard Souzay in Schubert. Magnifique…

Iemand vals beschuldigen kan niet straffeloos blijven. Zou Sjaakie dat wel beseffen? André en Huib vinden het best wat ze doet, want ze is goudeerlijk…

Frappant ook hoe lieden als André de nazi-tijd op hun manier trachten over te doen. En wat wil hij ons doen berichten? Dat weet ie zelf vermoedelijk niet, veronderstel ik, gezien ook zijn overige bijdragen op die site.

Reacties geef ik in principe altijd door. Soms blijven ze een aantal dagen liggen, doodeenvoudig omdat ik er niet op let.

Schoffie Kuttekrap siert zich met de naam Bukowski… Treurig. Z’n maatje Vlunk neemt het op voor Yollie…  Een trio dat beslist de weg kwijt is, niets zinnigs te melden heeft en denkt dat schofferen om te schofferen indruk maakt.

Bukowski bij Pivot… Dat van dat mes was voor mij nieuw…. De rest valt te zien via internet. Beslist niet bestemd voor André…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s