Screenshots – november 2013

De plaatjes zeggen feitelijk alles…

Waarom heb ik hier niet eerder aan gedacht? Een maandelijks overzicht van alle schunnigheden, leugens en intimidatie moet voor diegenen die weten dat ik alles in volle openbaarheid doe, niet manipuleer en slechts wil laten zien waartoe mensen in staat zijn voldoende zijn. Over het afgelopen jaar zal ik dit alsnog doen onder het motto, de daders hebben te vroeg gejuicht.

22 oktober 2014


Het waarom van bepaalde screenshots en hun bron geef ik later nog wel aan. Ook van het “functioneel” bloot… Deze methode kost me in ieder geval nauwelijks tijd. Binnen een kwartiertje is het gefikst en het blijkt zag ik bij die over oktober een prima geheugensteun te zijn. Een link naar m’n eigen lijntjes op Twitter volgt nog. Dan is het archief compleet. 


De bedoeling van mij is denk ik onderhand duidelijk zat. Fascisme leeft en die z.g. anti-fascisten leveren het overtuigende bewijs.


Nu november vorig jaar. Let wel, er bevinden zich ook oudere afbeeldingen onder, opnieuw aangemaakt voor m’n door toedoen van Ina Dijstelberge weggehaalde weblog. 


Op een tweet, een RT van Dijstelberge, wil ik vooraf speciaal attenderen:


Meeliften noemt ze dat. Voor het overige, zie wat ze zelf doet… Het valt bijzonder goed te volgen aan de hand van de screenshots. Een verrukkelijk vrouwelijk trio ziet u optreden. Wie speelt de eerste viool van de drie, dacht u?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s