Screenshots – oktober 2013

Weer een maandoverzicht, ditmaal oktober 2013

Het kost weinig moeite en gevoegd bij de TL’s en de andere berichten op mijn weblogs wordt alles zo klaar als een klontje. Bijzonder handig voor politie en justitie.

Dit is wel de allermooiste van deze maand:

Het lijkt zo onschuldig, maar hier staan twee grove leugens. En dat weet ze.

De screenshots staan in de volgorde waarin ze gemaakt zijn. Er tussen zitten dus ook berichten of afbeeldingen die van eerdere datum stammen. Alles exact in chronologie zetten is onbegonnen werk en nergens voor nodig. Het materiaal is bijzonder nuttig omdat iedereen frank en vrij kan zien wat er gebeurde. Opvallend is vooral het onophoudelijk liegen over Tibaert en verder dat werkelijk geen enkel middel onbeproefd wordt gelaten hem verdacht en onmogelijk te maken. Lichtende voorbeelden voor deze praktijk zijn twee vrouwen, Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar. Nuttige idioten hechten geloof aan hun vunzige praatjes en doorzien niet hun praktijken. Door die houding helpen ze mee dat die dames steeds verder weg zakken in hun stinkend moeras. Het is niet anders, ondanks al deze informatie.

O ja, ik bedreigde haar kinderen en kleinkinderen riep die Van Donkelaar een jaar lang uit. Ik kende ze niet, wist alleen van hun bestaan af doordat ze hoog opgaf over haar dochter toen we elkaar nog spraken. Het was een constant provoceren van haar kant in de verwachting of ik in die door haar opgezette val zou trappen. M.a.w. deze vrouw schrikte er niet voor terug om haar kinderen en kleinkinderen inzet van haar “strijd” te maken. Schandelijk…

Inmiddels heb ik dikke lagen eelt op mijn ziel.

Nu oktober vorig jaar in screenshots. De aanloop tot het verdwijnen van mijn weblogs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s