Screenshots – augustus 2013

De maand begint met Sandra (Cassie) en eindigt met een sommatie. Van wie dan wel? Van bedrieger en raddraaier Huib Riethof… Geliefd bij zekere vrouwtjes. Verstandige, fatsoenlijke en sociaal voelende vrouwen laten die vent links (of was het rechts?) liggen en in zijn eigen vet gaar smoren.

Deze foto stuurde Yollie door als een vorm van uitlokking. Toen ze merkte dat ik deze doorgaf plaatste ze een portretfoto van zichzelf samen met haar dochter (die ik niet ken) op haar site. Via e-mail kreeg ik die te zien vanwege een abonnement op haar blogspot. Provoceren en nog eens provoceren, wat is die vrouw daar goed in. Zullen we haar een slecht, een ziek, een verdorven mens noemen? Of gewoon haatoma, de benaming die ze kreeg van mensen waarmee ze nu dolgraag samenwerkt? Ik hou het maar liever op fascist. Dat vind ik wel een passende benaming voor een persoon als de hare.

29 augustus 2011

Het gaat hier over het fameuze door haar weggehaalde blog. Ze ontkende in alle staten  dat het bestaan had. Nu er bewijs over is durft ze er niet meer over te reppen. Over pathologisch liegen gesproken:

Zo begon het… Tja, wat te doen moet Huib Riethof toen gedacht hebben…
Dat was oktober 2012…

Weer terug in de tijd, augustus 2013:

Weer ter herinnering, hoe het begon:

Iemand iets verbieden? Toen niet en nu niet. Wilde ze zich rechtvaardigen? Waarvoor dan?
Nog enkele screenshots van toen het begon. En wis en waarachtig wisten dat André /Arnold (@onedinline2010, nu @vanovernaar) en Huib Riethof (@huibree) donders goed. 

Nu weer augustus 2013, bijna een jaar later. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s