Screenshots – juli 2013

 

Het overzicht begint meer dan duidelijk te worden, verachting heeft deze vrouw voor mensen die werkelijk wat te zeggen hebben, dat heeft ze gemeen met de ander tot wie ze zich richt… Beiden noemen zich sterke vrouwen, beiden zijn overtuigd van hun sociale bewogenheid. Tegenspraak dulden ze niet, moeders wil is wet. Blinde gehoorzaamheid is hun devies. Hun kameraad en beschermheer Riethof denkt er net zo over.Wie niet luisteren wil zal voelen: 


Zij die zich voegen zijn meer dan welkom, ook als ze de meest abjecte zaken verkondigen:

De Dorpsgek Rommedoe, Dick Hartman dus, of deze:

Een fijnbesnaarde versie van Vlunk als we haar moeten geloven.  Leest uzelf maar… O ja, die blote billen staan er niet voor niets, zeer functioneel dat wel, maar dat begreep u al, ook dat er een paar zaken uit de oude doos opdoemen.

De grote afwezige in al haar verhalen en berichten is de man die haar kinderen verwekt heeft. Ook in haar gesprekken met ons, mijn vrouw en ik, was hij de grote afwezige. Over vrouwen sprak ze niet, behalve over twee, zij en haar dochter. Geloof het of niet, ze was constant aan het woord en luisteren kan ze niet, helaas. Praatjes over mannen op Twitter, daar praatte ze honderduit over. Dré was haar grote favoriet. Of ze hem persoonlijk kent? Ik dacht van niet.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s