Screenshots – juni 2013

De zomer breekt aan… Wel goed dat ook zoveel onfrisse figuren zich nu gaan blootgeven. Laat je ze zien en zeg je iets over de door hun verspreide stank word je dat niet in dankbaarheid afgenomen. Ze noemen het haat… 

Als ik heel eerlijk ben moet ik toegeven dat ik van stank moet gruwen, zeker van de hunne. Maar haat? Nee…

Even ter herinnering, 9 december 2012. Iets tegen die man hebben? Wat een verbeelding, ik laat slechts zien wat ie samen met zijn vriendjes uitvreet. Hij haalt de geschiedenis zegt die, dus toch terug naar de kleuterklas? Helaas voor hem, zich sneller dan de tijd verplaatsen is er voor ons sterfelijke wezens niet bij. Zou hij dat niet weten?

We gaan weer na juni…

De grote intellectueel Huib Riethof, de man van het bewijs voor stalk-telefoontjes en fake-accounts, doet een boekje open over een door en door integer iemand. Onzin zegt de man… Welke onzin blijft in het duister, zoals zoveel over deze möchte gern ex-wethouder.

Mij benieuwde waarop die link indertijd sloeg. Helaas, het plaatje is weggehaald, maar alles wijst erop dat het op deze afbeelding sloeg: “Galerie de Médias”. Zie hierboven. Kunt u het volgen?

Yvirich, wie zou dat zijn? Is het niet dat manneke dat aan de drugs was en zijn vrouw mishandelde? Smeerlapperij en smaad over anderen rondbazuinen. Zo veeg je je eigen straatje schoon, dat wel… Vertel eens Yvirich, kinderen heb ik nooit bedreigd, je beweert van wel. Dan zul je het moeten bewijzen ook. Net als die beschuldiging dat ik iemand met de dood bedreigd had.  Ik heb het vermoeden over jou dat je gek bent, zelfs stapelgek. Heb het lef eens je ware naam te noemen, klootzak.

Sjaakie maar weer. Achterlijker dan achterlijk, zoals het meest dat deze vrouw ventileert… Was zou nog maar oprecht, maar ze stapelt de ene leugen op de andere. En zie, ze komen ook nog in een krantje terecht. Van die Tuinstra heb ik nooit meer wat vernomen, overigens…

Ze is er nog trots op ook, deze beslist niet voor rede vatbare vrouw. Het resultaat van haar maandenlange stalken van Tibaert:


Ja, Huib Riethof komt op het gepaste moment met een plaatje… Die vent heeft werkelijk geen greintje fatsoen in zijn donder. Ga er maar vanuit dat hij verdomd goed weet wat zijn schunnig vriendinnetje te melden heeft. En ook met wie ze het heeft over Tibaert.

Welke Sjaakie? En van welke voor jou onbekende personen heb je foto’s, mij toebehorend, gereproduceerd? Van respectabele mensen, zeer respectabele mensen, waaronder een kinderpsycholoog. Wie misbruikte ze weer op zijn manier? Je fascistenvriendje en die van Eveline van Donkelaar, Rommedoe Dick Hartman, weet je wel. Ook zeer bevriend met Bres. Heeft Eveline me overigens tegen gewaarschuwd. Maar het ging over foto’s, gore tante die je bent. Liegen, bedriegen, mensen door het slijk haal, je kunt trots op jezelf zijn. Je laat een spoor van verderf achter, blijkbaar tot genoegen van je beschermheer Riethof.

Die gore tante stuurt, net als die Dick Hartman, een van die foto’s gekoppeld aan mijn naam door als zijnde een pedofiel, waarnaar uitgekeken moet worden door zelfbenoemde pedojagers van PVV snit. Het is bizar, smerig, doortrapt en zeker strafbaar.

Zeg niet dat het een vergissing was, ik was duidelijk genoeg over de lasterpraktijken van Sjaakie m.b.t. Ed van Thijn. Ze gaat gewoon verder met haar smaad en laster, nu via een bericht opgediept van de neo-nazi site BRON.

Zie wat deze gore tante over mijn moeder weet te melden. Dit is en was niet het enige…


Nu weet ik ook hoe Huib Riethof aan mijn biografische gegevens komt. Ze stammen van Dick Hartman en Jacqueline Wouters. Juist, als historicus moet je zorgvuldig met je bronnen omspringen. Ze op betrouwbaarheid toetsen. Hulde aan deze man. Hij weet het kaf van het koren te scheiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s